Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > Tinggi Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks

Tinggi Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks
Tinggi Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks
Tinggi Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks
Tinggi Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks
Tinggi Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks

Tinggi Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CIF
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 7 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT40-GSK16-100

Name: BT40-GSK16-100 Collets Chucks

Model: BT40-GSK16-100

Type: BT Collets Chucks

Material: 20CrMnTi

Accuracy: ≤0.005mm

Revolution: ≥12000rpm

Brand: Tool Tree

Payment: TT,Paypal,westernunion

Sample: Acceptable

Additional Info

bungkusan: kotak palastik; kotak kai;

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: QINGDAO,SHANGHAI,NINGBO

Panjelasan Produk

Tinggi Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks


Tinggi Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks , Cocog pikeun pamakéan ti axial atanapi drive radial alur tina cutter panggilingan kayaning: cutter nangtung disc, sét tipe panggilingan cutter, panggilingan cutter raray, panggilingan cutter, tilu ramo panggilingan cutter .Mechanical spindle sarta motong parabot jeung asesoris séjén .High Precision BT Alat shank Holder, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih.

spésifikasi

1. Bahan: 20CrMnTi

2. Ukuran: BT30, BT40, BT50

3. Ukuran Morse type.Full sakumaha kaperluan Anjeun.

4. Kontak Surface: ≥85%

5. Standar: MAS 403

6. kualitas High sarta harga kalapa

7. Pangiriman dina jangka waktu nu bisa dijamin saprak urang gaduh pabrik urang sorangan

8. inspeksi ketat dina mangsa proses tina manufaktur.

TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.


Produk Tembongkeun:

High Quality BT40-GSK16-100 Collets ChucksHigh Quality BT40-GSK16-100 Collets ChucksHigh Quality BT40-GSK16-100 Collets Chucks



Émbaran parusahaan

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel atawa gambar clientss '.

Company kami

company

Equipment Kilang kitu urang:

Factory Equipment



Bungkusan & pengiriman barang

1, Paket: buleud plastik sarta ogé bisa pak nurutkeun requests Anjeun.

2, waktos Pangiriman: Sampel dina 7 dinten jeung nu lianna 35 poé.

Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services

FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread.


Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter