Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > Tinggi Precision BT40 SDC Collets Amrik

Tinggi Precision BT40 SDC Collets Amrik
Tinggi Precision BT40 SDC Collets Amrik
Tinggi Precision BT40 SDC Collets Amrik
Tinggi Precision BT40 SDC Collets Amrik

Tinggi Precision BT40 SDC Collets Amrik

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CIF
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 7 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT40-SDC06-100

Name: BT40 SDC Collets Chuck

Model: BT40-SDC06-100

Size: BT40-SDC06-100

Type: BT40 SDC Collets Chuck

Material: 20CrMnTi

Brand: Tool Tree

Sample: Acceptable

Payment: TT,Paypal,westernunion

Place Of Origin: Shandong China

Additional Info

bungkusan: kotak palastik; kotak kai;

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: QINGDAO,SHANGHAI,NINGBO

Panjelasan Produk

Tinggi Precision BT40 SDC Collets Amrik



BT Collets Amrik pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana BT30, BT40, BT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih.


produk kaunggulan


1. akurasi Sistim luhur
2. stiffness Sistim luhur,
3. kasaimbangan dinamis hadé.
4. umum dina kecepatan luhur, machining precision tinggi, motong pangaruh téh alus
5. Desain unik tina 5 kacangan: motong speed tinggi, ngurangan sered tur motong noise sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé


Desain Collet nut - euweuh tarikan, stabilitas kuat tur rigidity tinggi


Torsi rengkuh nu dianjurkeun, ulah ngaleuwihan nilai dianjurkeun tina 30%, torsi tinggi, deformasi teh bisa ngakibatkeun.


TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat seri,

runtuyan boring sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.


produk Tembongkeun

High Precision BT40 SDC Collets ChuckHigh Precision BT40 SDC Collets ChuckHigh Precision BT40 SDC Collets Chuck

Émbaran parusahaan

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel atawa gambar clientss '.

Company kami

company

Equipment Kilang kitu urang:

Factory Equipment


Bungkusan & pengiriman barang

1, Paket: buleud plastik sarta ogé bisa pak nurutkeun requests Anjeun.

2, waktos Pangiriman: Sampel dina 7 dinten jeung nu lianna 35 poé.

Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services

FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread.

Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter