Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > Panyekel PB Precision MAS403 BT40-TER32-100 alat

Panyekel PB Precision MAS403 BT40-TER32-100 alat
Panyekel PB Precision MAS403 BT40-TER32-100 alat
Panyekel PB Precision MAS403 BT40-TER32-100 alat
Panyekel PB Precision MAS403 BT40-TER32-100 alat
Panyekel PB Precision MAS403 BT40-TER32-100 alat

Panyekel PB Precision MAS403 BT40-TER32-100 alat

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CIF
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 30 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT40-TER32-100

Name: MAS403 BT40-TER32-100 TOOL HOLDERS

Model: BT40-TER32-100

Size: MAS403 BT40-TER32-100

Type: TOOL HOLDERS

Material: 40Cr

Brand: Tool Tree

Sample: Acceptable

Payment: TT,Paypal,westernunion

Place Of Origin: Shandong China

Additional Info

bungkusan: kotak palastik; kotak kai;

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: Qingdao,SHANGHAI,NINGBO

Panjelasan Produk

Panyekel PB Precision MAS403 BT40-TER32-100 alat


MAS403 BT40-TER32-100 alat Panyekel, cocog pikeun pamakéan ti axial atanapi drive radial alur tina cutter panggilingan kayaning: cutter nangtung disc, sét tipe panggilingan cutter, panggilingan cutter raray, panggilingan cutter, tilu ramo panggilingan cutter .Mechanical spindle sarta motong parabot jeung asesoris séjén. tinggi Precision BT Alat shank Holder, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih.


BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana BT30 BT40 BT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih.


spésifikasi

Ngaran produk: MAS403 BT ter alat Panyekel
Bahan: kualitas luhur sintésis Carbonizing Steel Blackening, sarta grinding rupa

Taper shank: tingkat kasabaran <AT3

Teu karasa: 56-58 HRC

Bahan: 40Cr

TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel alat DAT, Panyekel alat nt, HSK Panyekel alat seri,

runtuyan boring sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.

Acara produk:

 BT40-TER32-100 TOOL HOLDERS


 BT40-TER32-100 TOOL HOLDERS

 BT40-TER32-100 TOOL HOLDERS


Émbaran parusahaan

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel atawa gambar clientss '.

Company kami

company

Bungkusan & pengiriman barang

1, Paket: buleud plastik sarta ogé bisa pak nurutkeun requests Anjeun.

2, waktos Pangiriman: Sampel dina 7 dinten jeung nu lianna 35 poé.

Layanan kami


Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?


A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread.


Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter