Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > BT40-SLN25-100 BT Sisi konci Tungtung Mill Arbors

BT40-SLN25-100 BT Sisi konci Tungtung Mill Arbors
BT40-SLN25-100 BT Sisi konci Tungtung Mill Arbors
BT40-SLN25-100 BT Sisi konci Tungtung Mill Arbors
BT40-SLN25-100 BT Sisi konci Tungtung Mill Arbors
BT40-SLN25-100 BT Sisi konci Tungtung Mill Arbors

BT40-SLN25-100 BT Sisi konci Tungtung Mill Arbors

Harga hijian: USD 12.5 / Piece/Pieces
Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 2 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT40-SLN25-100

Tool Holders: BT40-SLN25-100

Material: 40Cr Collet Chucks

High Speed: 80000-10000RPM

Accuracy: 0.005mm

Additional Info

bungkusan: kotak Plasti

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 846610000

palabuhan: Qingdao,Shanghai,Ningbo

Panjelasan Produk

BT 40-SLN25-100 BT Sisi konci Tungtung Mill Arbors

BT40 SLN25 Sisi konci Tungtung Mill Arbors, nerapkeun ka wadah tina hiji DIN1835-B kalayan permukaan padet tina alat motong, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih.


BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana BT30 BT40 BT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih.


1, M aterial: 40CR

2, baku Produksi: MAS403

3, Tempat asalna: Digawe di Cina

4 BT40 = Taper shank taper 7:24; Er = The spésifikasi er collet; 100L = Panjang karya.

Produk Tembongkeun:


collets chuck



Modél produk:
Side Lock End Mill Arbor 3Side Lock End Mill Arbor 5Side Lock End Mill Arbor 4Side Lock End Mill Arbor 2Side Lock End Mill Arbor 1
Jéntré produk:

BT40 tool holders

tool holder process


related


Urang ogé bisa nyadiakeun produk sejenna, kayaning handap


kinds

Émbaran parusahaan

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel atawa gambar clientss '.

Company kami

company

Equipment Kilang kitu urang:

Factory Equipment

Bungkusan & pengiriman barang


1, Paket: buleud plastik sarta ogé bisa pak nurutkeun requests Anjeun.

2, waktos Pangiriman: Sampel dina 7 dinten jeung nu lianna 35 poé.

tool holders delivery

Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services

FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread.


Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter