Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > MAS403 BT40 Adaptasikeun bor sleeves

MAS403 BT40 Adaptasikeun bor sleeves
MAS403 BT40 Adaptasikeun bor sleeves
MAS403 BT40 Adaptasikeun bor sleeves
MAS403 BT40 Adaptasikeun bor sleeves

MAS403 BT40 Adaptasikeun bor sleeves

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CIF,CPT
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 2 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT50-MT4

Model: BT40 Drill Sleeves

Morse Drill Sleeves: MT Drill Sleeves

Drill Sleeves: MAS403 Drill Sleeves

Material: 40Cr

Additional Info

bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air,TNT or Alibaba

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 846610000

palabuhan: Qingdao,Shanghai,Ningbo

Panjelasan Produk

MAS403 BT40 Adaptasikeun bor sleeves

MAS403 BT40 Adaptasikeun bor sleeves Pikeun Mill, cocog pikeun clamping tipe DIN228-1A kalayan datar buntut wadah alat Morse. speed tinggi na machining precision tinggi Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih.

BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana BT30 BT40 BT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih.



Urang TELI Alat pabrik utamana rancang runtuyan Panyekel alat, inclduing nu bor sleeves,
Er Collets, CNC hirup puseur, ngetok collets, chucks tipe bor konci, bor Amrik Arbors jeung saterusna.


1.Material: 40Cr bor sleeves
2. akurasi High bor sleeves
3. MAS403 bor sleeves


Produk Tembongkeun:


Drill Sleeves 11Drill Sleeves 12Drill Sleeves 13

Drill Sleeves 8


Urang ogé bisa nyadiakeun parabot patali

Drill Sleeves 4Drill Sleeves 1Drill Sleeves 13

Drill Chucks 1




Pangiriman jéntré: 7 poé sanggeus narima pembayaran, disebutkeun 20days

Bungkusan jéntré: buleud kertas Warna atawa buleud Plastik




Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services


FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread



Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter