Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > precision BT-MTA MTB Morse taper wadah bor sleeves

precision BT-MTA MTB Morse taper wadah bor sleeves
precision BT-MTA MTB Morse taper wadah bor sleeves
precision BT-MTA MTB Morse taper wadah bor sleeves
precision BT-MTA MTB Morse taper wadah bor sleeves

precision BT-MTA MTB Morse taper wadah bor sleeves

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union
Incoterm: FOB,CIF,CPT
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 2 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT40-MTA3-70

Model: BT40 Drill Sleeves

Morse Drill Sleeves: MT Drill Sleeves

Drill Sleeves: MAS403 Drill Sleeves

Size: BT40 Drill Sleeves

Type: MAS403 Drill Sleeves

Brand: Tool Tree

Place Of Origin: Shandong China

Sample: Acceptable

Payment: TT,Paypal,westernunion

Additional Info

bungkusan: konci Chucks tipe bor di buleud Warna

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air,TNT or Alibaba

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: Qingdao,Shanghai,Ningbo

Panjelasan Produk

Precision BT-MTA MTB Morse taper wadah bor sleeves



Morse TAPER BT-MTA MTB Alat Holder, cocog pikeun clamping tipe DIN228-1A kalayan datar buntut wadah alat Morse. speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih.

BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana BT30 BT40 BT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih.



1.Material: 40Cr bor sleeves
2. akurasi High bor sleeves
3. MAS403 bor sleeves


Urang TELI Alat pabrik utamana rancang runtuyan Panyekel alat, inclduing nu bor sleeves,
Er Collets, CNC hirup puseur, ngetok collets, chucks tipe bor konci, bor Amrik Arbors jeung saterusna.

Drill Sleeves 11Drill Sleeves 12Drill Sleeves 13

Drill Sleeves 8


Urang ogé bisa nyadiakeun parabot patali

Drill Sleeves 4Drill Sleeves 1Drill Sleeves 13

Drill Chucks 1




Pangiriman jéntré: 7 poé sanggeus narima pembayaran, disebutkeun 20days

Bungkusan jéntré: buleud kertas Warna atawa buleud Plastik



Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services


FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread





Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter