Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > CAT40 ER32 Collet Chucks Alat Panyekel

CAT40 ER32 Collet Chucks Alat Panyekel
CAT40 ER32 Collet Chucks Alat Panyekel

CAT40 ER32 Collet Chucks Alat Panyekel

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 2 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: CAT40 ER32

High Speed: 80000-10000RPM

Tool Holders: CAT40 Collet Holders

Size: CAT40-ER25-70

Material: 40Cr Collet Holders

Accuracy: 0.005mm Collet Holders

Brand: Tool Tree

Sample: Acceptable

Payment: TT,Paypal,westernunion

Place Of Origin: Shandong China

Additional Info

bungkusan: kotak Plasti

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: Qingdao,Shanghai,Ningbo

Panjelasan Produk

CAT40 ER32 Collet Chucks Alat Panyekel


1.Standard: wadah collet ANSI B5.50 cnc

2 .Material: 40Cr atanapi 20CrMnTi wadah collet.

3.Full ukuran cnc wadah collet
4.Accuracy handap 0.005mm

5. Revolusi:> = 12000rpm

6 Dilarapkeun fo ra-rupa olahan, kaasup pangeboran, panggilingan, ngetok na grinding


Urang TELI Alat pabrik utamana rancang runtuyan Panyekel alat cnc, inclduing nu
Er Collets, BT / CAT40 Collet chucks, CNC puseur hirup, ngetok collets, chucks bor keyless, jeung saterusna.

Cat Collet HoldersCat40 Collet Chucks


Collet Chucks 11

Tool Holder Process




Bungkusan: Plastik atawa warna buleud unggal packing

Pengiriman barang: Dina 5 dinten di stock, kavling dina 30 poé

Olima Bt Collet Chucks



Company kami:


Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services


FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread




Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter