Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > CNC BT30 Alat Holder er Collet Amrik Holder

CNC BT30 Alat Holder er Collet Amrik Holder
CNC BT30 Alat Holder er Collet Amrik Holder
CNC BT30 Alat Holder er Collet Amrik Holder

CNC BT30 Alat Holder er Collet Amrik Holder

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
Waktos pangiriman: 2 Poé

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT30-ER25-70

Tool Holders: BT30 Collet Holders

Size: BT30-ER25-70

Material: 40Cr

High Speed: 80000-10000RPM

Type: BT30 Collet Holders

Model: BT30-ER25-70

Brand: Tool Tree

Sample: Acceptable

Payment: TT,Paypal,westernunion

Place Of Origin: Shandong China

Additional Info

bungkusan: kotak Plasti

kakuwatan keur ngasilkeun: 5000PCS/MONTH

merek: alat ngalindur

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong Cina

Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: Qingdao,Shanghai,Ningbo

Panjelasan Produk

CNC BT30 Alat Holder er Collet Amrik Holder


produk kaunggulan

1. Tujuan Umum speed tinggi, machining precision tinggi, motong pangaruh téh alus.

2. Desain unik tina nut: motong speed tinggi, ngurangan sered tur motong noise sarta ngaronjatkeun efisiensi gawé, Balance pikeun G2.5 30000rpm. G6.3 12000rpm.

3. Surface "perlindungan lingkungan", perlakuan permukaan palapis husus, ngaronjatkeun karasa na daya tahan beungeut, cleanness hadé, akurasi stabil, beungeut

4. akurasi Sistim luhur.

5. stiffness Sistim luhur.

6. kasaimbangan dinamis hadé.



Urang TELI Alat pabrik utamana rancang runtuyan Panyekel alat cnc, kaasup nu
Er Collets, BT Collet chucks, CNC puseur hirup, ngetok collets, chucks bor keyless, jeung saterusna.


Collet Chucks 11

Tool Holder Process




Bungkusan: Plastik atawa warna buleud unggal packing

Pengiriman barang: Dina 5 dinten di stock, kavling dina 30 poé

Olima Bt Collet Chucks


Company kami:


Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services


FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread






Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter