Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403 > BT40 Series collets Panyekel alat

BT40 Series collets Panyekel alat
BT40 Series collets Panyekel alat
BT40 Series collets Panyekel alat
BT40 Series collets Panyekel alat

BT40 Series collets Panyekel alat

Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
Incoterm: FOB,CFR,CIF
Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

ngahubungan Kiwari Tambahkeun ka Basket

  • Info dasar
  • Panjelasan Produk
  • email
Info dasar

Model No.: BT40

Material: 20CrMnTi

Standard: MAS403

Accuracy: 0.005mm

Size: BT40-ER32-100

HARDNESS: HRC55-60

Package: Plastic Box

Shipment: 7-35days

Payment: T/T,Paypal,western Union

Additional Info

bungkusan: kotak palastik

kakuwatan keur ngasilkeun: 10000PCS/MONTH

merek: TOOLTREE

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shandong

Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH

Sertipikat: ISO9001

Kode HS: 8466100000

palabuhan: QINGDAO,SHNAGHAI,NINGBO

Panjelasan Produk


BT40 Series collets Panyekel alat


BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana BT30 BT40 BT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih.


1, M aterial: 20CrMnTi BT Alat Panyekel

2, baku Produksi: Panyekel MAS403 BT Alat

3, Tempat asalna: Digawe di Cina

4, BT40 = Taper shank taper 7:24; Er = The spésifikasi er collet; 100L = Panjang karya.


TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT , Panyekel alat CAT , Panyekel alat DAT , Panyekel alat nt , HSK Panyekel alat seri, boring runtuyan sirah, ngetok collets, puseur hirup, bor chucks séri, jeung saterusna.


Produk Tembongkeun:




collets chuck



Modél produk:

Model

L1

d3

d1

BT30xER11A-70

70

19

31.75

BT30xER16A-70

70

28

31.75

BT30xER20A-70

70

34

31.75

BT30xER25UM-70

70

42

31.75

BT30xER32UM-100

100

50

31.75

BT40xER11A-100

100

19

44.45

BT40xER16A-100

100

28

44.45

BT40xER20A-100

100

34

44.45

BT40xER25UM-100

100

42

44.45

BT40xER32UM-70

70

50

44.45

BT40xER32UM-100

100

50

44.45

BT40xER32UM-150

150

50

44.45

BT40xER40UM-80

80

63

44.45

BT40xER40UM-100

100

63

44.45

BT50xER16A-100

100

28

69.85

BT50xER16A-150

150

28

69.85

BT50xER20A-150

150

34

69.85

BT50xER25UM-150

150

42

69.85

BT50xER32UM-100

100

50

69.85

BT50xER32UM-150

150

50

69.85

BT50xER40UM-100

100

63

69.85

BT50xER40UM-150

150

63

69.85

Jéntré produk:

BT40 tool holders

tool holder process


related


Urang ogé bisa nyadiakeun produk sejenna, kayaning handap


kinds

Émbaran parusahaan

SISHUI TELI alat CO., LTD.

SISHUI TELI alat manufaktur CO., LTD locates di SISHUI Ékonomi ngembang Parabot. Produk urang bisa dibagi jadi 3 jenis: kahiji nyaeta rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; Kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks, jsb .;

Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel atawa gambar clientss '.

Company kami

company

Equipment Kilang kitu urang:

Factory Equipment



Bungkusan & pengiriman barang

1, Paket: buleud plastik sarta ogé bisa pak nurutkeun requests Anjeun.

2, waktos Pangiriman: Sampel dina 7 dinten jeung nu lianna 35 poé.

tool holders delivery

Layanan kami

Kuring Fast reply

Kuring IF harga avourable

III produk kualitas High

IV Fast pangiriman

VI Good sanggeus-jualan jasa

services

FAQ

1. Q: Dupi anjeun pabrik atawa dagang parusahaan?

A: Urang aya integrasi industri jeung perdagangan.

2. Q: Dupi anjeun tiasa nyadiakeun produk non baku?

A: Sumuhun, urang bisa. Urang ogé bisa nyieun tur nyadiakeun barang sakumaha sampel dikirimkeun tina gambar.

3. Q: produk Naon anu anjeun nyadiakeun?

A: Urang bisa nyadiakeun Panyekel alat; mentals kai kerja; asesoris mesin; alat bit & parabot thread.

Categories produk : alat Panyekel > BT Alat Panyekel MAS403

Email pikeun supplier ieu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter