Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > alat PanyekelBT Alat Panyekel MAS403

BT Alat Panyekel MAS403

Kategori produk tina BT Alat Panyekel MAS403, kami pabrik husus ti Cina, CNC Collet Amrik Holder, BT40 Collet Amrik Holder suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina BT30 Alat Panyekel R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks
    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks
    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks
    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks
    • Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks

    Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks

    • Harga hijian: USD 12 - 13 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks Tinggi Precision BT30-GSK40-90L Collet Chucks, cocog pikeun pamakéan ti axial atanapi drive radial alur tina cutter panggilingan kayaning: cutter nangtung disc, sét tipe panggilingan cutter, panggilingan cutter raray, panggilingan cutter, tilu ramo panggilingan cutter...
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors

    Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors Tinggi Precision BT40-SLN32-150 Sisi konci Tungtung Mill Arbors, speed tinggi na machining precision tinggi .Mechanical spindle sarta motong parabot na accessories.High Precision BT Alat shank Holder sejen, G6.3 saimbang atawa G2.5 Pikeun milih. BT Alat...
    • Tinggi Precision BT40-NBJ16 panggilingan Chucks
    • Tinggi Precision BT40-NBJ16 panggilingan Chucks
    • Tinggi Precision BT40-NBJ16 panggilingan Chucks
    • Tinggi Precision BT40-NBJ16 panggilingan Chucks
    • Tinggi Precision BT40-NBJ16 panggilingan Chucks

    Tinggi Precision BT40-NBJ16 panggilingan Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision BT40-NBJ16 panggilingan Chucks Baku produksi: MAS403 BT Alat Panyekel Tempat asal: Digawe di Cina BT40 = Taper shank taper 7:24; Er = The spésifikasi er collet; 100L = Panjang karya. Produk kaunggulan: 1. precision tinggi. Ratio taper 7:24, atos ku standar AT3. Katepatan pakét anu dina 0.002-0.003mm,...
    • Tinggi Precision BT30-C32-105L Coolets Amrik
    • Tinggi Precision BT30-C32-105L Coolets Amrik
    • Tinggi Precision BT30-C32-105L Coolets Amrik
    • Tinggi Precision BT30-C32-105L Coolets Amrik
    • Tinggi Precision BT30-C32-105L Coolets Amrik

    Tinggi Precision BT30-C32-105L Coolets Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision BT30-C32-105L Coolets Amrik Fungsi: Hal ieu dipaké pikeun clamping tina parabot shank lempeng jeung parabot kayaning cutters panggilingan na reamers. Kaunggulan na Kalemahan: The gaya clamping relatif badag sarta precision clamping téh alus. Ngaganti chucks collet béda mun clamp nu cutters...
    • Tinggi Speed ​​BT40-ER11A-150 Alat Panyekel
    • Tinggi Speed ​​BT40-ER11A-150 Alat Panyekel
    • Tinggi Speed ​​BT40-ER11A-150 Alat Panyekel
    • Tinggi Speed ​​BT40-ER11A-150 Alat Panyekel
    • Tinggi Speed ​​BT40-ER11A-150 Alat Panyekel

    Tinggi Speed ​​BT40-ER11A-150 Alat Panyekel

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Speed ​​BT40-ER11A-150 Alat Panyekel Produk kaunggulan: 1.A produsén profésional ti CNC péso cecekelan, rentang, nangtung stock, OEM, salami aya gambar, urang tiasa perfectness. 2. precision tinggi. Ratio taper 7:24, atos ku standar AT3. Katepatan pakét anu dina 0.002-0.003mm, biasana di 0.005mm. 3. téhnologi...
    • Tinggi Quality MTA panggilingan wadah alat mesin
    • Tinggi Quality MTA panggilingan wadah alat mesin
    • Tinggi Quality MTA panggilingan wadah alat mesin
    • Tinggi Quality MTA panggilingan wadah alat mesin
    • Tinggi Quality MTA panggilingan wadah alat mesin

    Tinggi Quality MTA panggilingan wadah alat mesin

    • Harga hijian: USD 12 - 13 / Bag/Bags
    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality BT40-MTA3-75 Adaptasikeun sleeves Kategori: 1, Morse panggilingan Alat wadah (MTB) 2, Morse tipe bit wadah (MTA) Fungsi: MTA téh cocog pikeun pamasangan drills datar-réngsé Morse urang, reamers sarta parabot non-baku. MTB téh cocog pikeun masang non-standar cutters panggilingan ku buntut non-datar Morse...
    • Mesin Alat Shank MAS403 BT SLN Alat Holder
    • Mesin Alat Shank MAS403 BT SLN Alat Holder
    • Mesin Alat Shank MAS403 BT SLN Alat Holder
    • Mesin Alat Shank MAS403 BT SLN Alat Holder
    • Mesin Alat Shank MAS403 BT SLN Alat Holder

    Mesin Alat Shank MAS403 BT SLN Alat Holder

    • Harga hijian: USD 10 - 10.8 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Mesin Alat Shank MAS403 BT SLN Alat Holder Fungsi: Cocog jeung clamping alat gancang, panggilingan cutter, alat boring kasar, jeung sajabana Kaunggulan na Kalemahan: The wadah alat sisi-dipasang boga kakuatan clamping badag, struktur nyaeta basajan, sarta prinsip clamping relatif oge basajan pisan. Sanajan kitu,...
    • BT oz Shank Ngetok Holder wadah alat cnc
    • BT oz Shank Ngetok Holder wadah alat cnc
    • BT oz Shank Ngetok Holder wadah alat cnc
    • BT oz Shank Ngetok Holder wadah alat cnc
    • BT oz Shank Ngetok Holder wadah alat cnc

    BT oz Shank Ngetok Holder wadah alat cnc

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    BT oz Shank Ngetok Holder wadah alat cnc 1.Accuracy: <0.005mm 2.Materials: 20CrMnTi 3.Speed:> 12000rpm TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel alat BT, Panyekel alat CAT, Panyekel
    • Tinggi Quality BT40-MTA3-75 Adaptasikeun sleeves
    • Tinggi Quality BT40-MTA3-75 Adaptasikeun sleeves
    • Tinggi Quality BT40-MTA3-75 Adaptasikeun sleeves
    • Tinggi Quality BT40-MTA3-75 Adaptasikeun sleeves
    • Tinggi Quality BT40-MTA3-75 Adaptasikeun sleeves

    Tinggi Quality BT40-MTA3-75 Adaptasikeun sleeves

    • Harga hijian: USD 12 - 13 / Bag/Bags
    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality BT40-MTA3-75 Adaptasikeun sleeves Kategori: 1, Morse panggilingan Alat wadah (MTB) 2, Morse tipe bit wadah (MTA) Fungsi: MTA téh cocog pikeun pamasangan drills datar-réngsé Morse urang, reamers sarta parabot non-baku. MTB
    • Speed ​​tinggi G2.5 BT30-GER20-70 Alat Panyekel
    • Speed ​​tinggi G2.5 BT30-GER20-70 Alat Panyekel
    • Speed ​​tinggi G2.5 BT30-GER20-70 Alat Panyekel
    • Speed ​​tinggi G2.5 BT30-GER20-70 Alat Panyekel
    • Speed ​​tinggi G2.5 BT30-GER20-70 Alat Panyekel

    Speed ​​tinggi G2.5 BT30-GER20-70 Alat Panyekel

    • Harga hijian: USD 12 - 13 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Speed tinggi G2.5 BT30-GER20-70 Alat Panyekel Tinggi Precision BT30-GER20-70 Alat Panyekel, cocog pikeun pamakéan ti axial atanapi drive radial alur tina cutter panggilingan kayaning: cutter nangtung disc, sét tipe panggilingan cutter, panggilingan cutter raray, panggilingan cutter, tilu ramo panggilingan cutter...
    • Tinggi Precision BT30-GER16-90 Alat Panyekel
    • Tinggi Precision BT30-GER16-90 Alat Panyekel
    • Tinggi Precision BT30-GER16-90 Alat Panyekel
    • Tinggi Precision BT30-GER16-90 Alat Panyekel
    • Tinggi Precision BT30-GER16-90 Alat Panyekel

    Tinggi Precision BT30-GER16-90 Alat Panyekel

    • Harga hijian: USD 12 - 13 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision BT30-GER16-90 Alat Panyekel Tinggi Precision BT30-GER16-90 Alat Panyekel, cocog pikeun pamakéan ti axial atanapi drive radial alur tina cutter panggilingan kayaning: cutter nangtung disc, sét tipe panggilingan cutter, panggilingan cutter raray, panggilingan cutter, tilu ramo panggilingan cutter...
    • Tinggi Quality BT30-SLN32-90 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Quality BT30-SLN32-90 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Quality BT30-SLN32-90 Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • Tinggi Quality BT30-SLN32-90 Sisi konci Tungtung Mill Arbors

    Tinggi Quality BT30-SLN32-90 Sisi konci Tungtung Mill Arbors

    • Harga hijian: USD 10 - 10.8 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality BT30-SLN32-90 Sisi konci Tungtung Mill Arbors Fungsi: Cocog jeung clamping alat gancang, panggilingan cutter, alat boring kasar, jeung sajabana Kaunggulan na Kalemahan: The wadah alat sisi-dipasang boga kakuatan clamping badag, struktur nyaeta basajan, sarta prinsip clamping relatif oge basajan pisan....
    • Tinggi Precision BT30-ER11-70 Alat Holder Pikeun CNC
    • Tinggi Precision BT30-ER11-70 Alat Holder Pikeun CNC
    • Tinggi Precision BT30-ER11-70 Alat Holder Pikeun CNC
    • Tinggi Precision BT30-ER11-70 Alat Holder Pikeun CNC
    • Tinggi Precision BT30-ER11-70 Alat Holder Pikeun CNC

    Tinggi Precision BT30-ER11-70 Alat Holder Pikeun CNC

    • Harga hijian: USD 10 - 10.5 / Piece/Pieces
    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Precision BT30-ER11-70 Alat Holder Pikeun CNC Produk kaunggulan: 1.A produsén profésional ti CNC péso cecekelan, rentang, nangtung stock, OEM, salami aya gambar, urang tiasa perfectness. 2. precision tinggi. Ratio taper 7:24, atos ku standar AT3. Katepatan pakét anu dina 0.002-0.003mm, biasana di 0.005mm. 3....
    • Tinggi Quality BT30-C25-100 lempeng Collets Amrik
    • Tinggi Quality BT30-C25-100 lempeng Collets Amrik
    • Tinggi Quality BT30-C25-100 lempeng Collets Amrik
    • Tinggi Quality BT30-C25-100 lempeng Collets Amrik
    • Tinggi Quality BT30-C25-100 lempeng Collets Amrik

    Tinggi Quality BT30-C25-100 lempeng Collets Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality BT40-MC32 lempeng Collets Amrik Fungsi: Hal ieu dipaké pikeun clamping tina parabot shank lempeng jeung parabot kayaning cutters panggilingan na reamers. Kaunggulan na Kalemahan: The gaya clamping relatif badag sarta precision clamping téh alus. Ngaganti chucks collet béda mun clamp nu cutters...
    • Tinggi Quality BT30-GSK16-90 Collets Chucks
    • Tinggi Quality BT30-GSK16-90 Collets Chucks
    • Tinggi Quality BT30-GSK16-90 Collets Chucks
    • Tinggi Quality BT30-GSK16-90 Collets Chucks
    • Tinggi Quality BT30-GSK16-90 Collets Chucks

    Tinggi Quality BT30-GSK16-90 Collets Chucks

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak Plasti
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality BT30-GSK16-90 Collets Chucks BT Gabungkeun Shell Tungtung ngagiling Holder, cocog pikeun pamakéan ti axial atanapi drive radial alur tina cutter panggilingan kayaning: cutter nangtung disc, sét tipe panggilingan cutter, panggilingan cutter raray, panggilingan cutter, tilu ramo panggilingan cutter...
    • BT Gabungkeun Shell Tungtung Mill Arbors
    • BT Gabungkeun Shell Tungtung Mill Arbors
    • BT Gabungkeun Shell Tungtung Mill Arbors
    • BT Gabungkeun Shell Tungtung Mill Arbors
    • BT Gabungkeun Shell Tungtung Mill Arbors

    BT Gabungkeun Shell Tungtung Mill Arbors

    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    BT Gabungkeun Shell Tungtung Mill Arbors 1, M aterial: 20CrMnTi BT Alat Panyekel 2, baku Produksi: Panyekel MAS403 BT Alat 3, Tempat asalna: Digawe di
    • CNC Integrated bor Amrik BT APU bor Amrik
    • CNC Integrated bor Amrik BT APU bor Amrik
    • CNC Integrated bor Amrik BT APU bor Amrik
    • CNC Integrated bor Amrik BT APU bor Amrik
    • CNC Integrated bor Amrik BT APU bor Amrik

    CNC Integrated bor Amrik BT APU bor Amrik

    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    CNC Integrated bor Amrik BT APU bor Amrik 1, M aterial: 20CrMnTi BT Alat Panyekel 2, baku Produksi: Panyekel MAS403 BT Alat 3, Tempat asalna: Digawe di Cina 4, BT40 = Taper shank taper 7:24; Er = The spésifikasi er collet; 100L = Panjang
    • BT bor Amrik Arbors MAS403 Amrik Arbors
    • BT bor Amrik Arbors MAS403 Amrik Arbors
    • BT bor Amrik Arbors MAS403 Amrik Arbors
    • BT bor Amrik Arbors MAS403 Amrik Arbors
    • BT bor Amrik Arbors MAS403 Amrik Arbors

    BT bor Amrik Arbors MAS403 Amrik Arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    BT bor Amrik Arbors MAS403 Amrik Arbors 1.Accuracy: <0.005mm 2.Materials: 20CrMnTi TeLi kami utamana di jinis collets, rupa Panyekel alat, Panyekel
    • OMS Sisi konci feed tungtung minyak ngagiling arbors
    • OMS Sisi konci feed tungtung minyak ngagiling arbors
    • OMS Sisi konci feed tungtung minyak ngagiling arbors
    • OMS Sisi konci feed tungtung minyak ngagiling arbors

    OMS Sisi konci feed tungtung minyak ngagiling arbors

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    BT OMS Sisi konci feed tungtung minyak ngagiling arbors precision tinggi teu karasa tinggi kualitas luhur Jumlah modél: BT40 / 50 OML20 / 25/32/40. ceuli kaluar
    • BT SLN Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • BT SLN Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • BT SLN Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • BT SLN Sisi konci Tungtung Mill Arbors
    • BT SLN Sisi konci Tungtung Mill Arbors

    BT SLN Sisi konci Tungtung Mill Arbors

    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    BT SLN Sisi konci Tungtung Mill Arbors BT Alat Panyekel pikeun spindle mékanis jeung alat motong sarta sambungan alat aksésori lianna. Mangrupakeun basajan, popular spindle shank baku sambungan, utamana BT30 BT40 BT50 ... jsb .. Industri kapang, sarta mesin ukiran-speed tinggi, dipaké leuwih. 1, M aterial: 20CrMnTi BT...

Cina BT Alat Panyekel MAS403 suppliers

  1. BT40 Alat Panyekel; Good Surface finish, ngaronjat laju feed
  2. Lapisan kalawan lalawanan panas tinggi, bisa ngolah-speed tinggi
  3. Tungsten sisikian ukuranana karbon mibanda kateguhan tinggi, ALTINcoating, maké-lalawanan tinggi, pamakéan husus pikeun motong speed luhur mesin panggilingan CNC, alos bisa ningkatkeun smoothness nu, ngurangan koefisien rubbing m sarta ngaronjatkeun efisiensi lathe m ngahemat waktos produksi leuwih
  4. Alat Rigidity na chip ngurangan alus, paling cocog pikeun tinggi-precision three- machining kapang dimensi