Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > narik StudsStuds narik BT

Studs narik BT

Kategori produk tina Studs narik BT, kami pabrik husus ti Cina, Studs narik BT, BT Series Studs tarik suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 45 Gelar Collet Chucks Tarik Studs R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • BT40 ngalegaan narik Studs M16
    • BT40 ngalegaan narik Studs M16
    • BT40 ngalegaan narik Studs M16
    • BT40 ngalegaan narik Studs M16
    • BT40 ngalegaan narik Studs M16

    BT40 ngalegaan narik Studs M16

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Kantong palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    BT40 ngalegaan narik Studs M16 BT ingetan kenop narik STUD, alat stud. Narik studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong karya jeung malah tatu dina jalma. 1. narik Studs...
    • Narik Studs BT30 tarikan stud
    • Narik Studs BT30 tarikan stud
    • Narik Studs BT30 tarikan stud
    • Narik Studs BT30 tarikan stud
    • Narik Studs BT30 tarikan stud

    Narik Studs BT30 tarikan stud

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Narik Studs BT30 tarikan stud Precision CNC panggilingan BT Tarik Stud, Alat Stud.Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A megatkeun tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta workpiece komo tatu dina jalma. TeLi kami utamana di...
    • Tinggi Precision BT-30 45Degree Studs kasampurnaan tarik
    • Tinggi Precision BT-30 45Degree Studs kasampurnaan tarik
    • Tinggi Precision BT-30 45Degree Studs kasampurnaan tarik
    • Tinggi Precision BT-30 45Degree Studs kasampurnaan tarik

    Tinggi Precision BT-30 45Degree Studs kasampurnaan tarik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 80000pcs a month
    Tinggi Precision BT-30 45Degree Studs kasampurnaan tarik Quality tinggi warna Silver BT50 45 ° narik Studs ku BT Standar MAS403-1982.Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta...
    • Studs narik Quality MAZAK BT / CT tinggi
    • Studs narik Quality MAZAK BT / CT tinggi
    • Studs narik Quality MAZAK BT / CT tinggi
    • Studs narik Quality MAZAK BT / CT tinggi
    • Studs narik Quality MAZAK BT / CT tinggi

    Studs narik Quality MAZAK BT / CT tinggi

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Studs narik Quality MAZAK BT / CT tinggi Quality MAZAK BT / CT narik Studs tinggi, Precision CNC panggilingan BT Tarik Stud, Alat Stud.Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta...
    • Kabéh Studs narik MAS403-1982 BT50 hideung
    • Kabéh Studs narik MAS403-1982 BT50 hideung
    • Kabéh Studs narik MAS403-1982 BT50 hideung
    • Kabéh Studs narik MAS403-1982 BT50 hideung
    • Kabéh Studs narik MAS403-1982 BT50 hideung

    Kabéh Studs narik MAS403-1982 BT50 hideung

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 80000pcs a month
    Kabéh Studs narik MAS403-1982 BT50 hideung MAS403-1982 BT50 narik Studs, Precision CNC panggilingan BT Tarik Stud, Alat Stud.Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong...
    • Studs narik Hideung Warna MAS403-1982 BT50
    • Studs narik Hideung Warna MAS403-1982 BT50
    • Studs narik Hideung Warna MAS403-1982 BT50
    • Studs narik Hideung Warna MAS403-1982 BT50
    • Studs narik Hideung Warna MAS403-1982 BT50

    Studs narik Hideung Warna MAS403-1982 BT50

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Kabéh Studs narik MAS403-1982 BT50 hideung Precision CNC panggilingan BT Tarik Stud, Alat Stud.Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A megatkeun tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta workpiece komo tatu dina jalma. TeLi...
    • Quality tinggi warna Silver Studs BT50 45degree tarik
    • Quality tinggi warna Silver Studs BT50 45degree tarik
    • Quality tinggi warna Silver Studs BT50 45degree tarik
    • Quality tinggi warna Silver Studs BT50 45degree tarik

    Quality tinggi warna Silver Studs BT50 45degree tarik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik; kotak kai;
    • Kamampuhan suplai: 80000pcs a month
    Quality tinggi warna Silver BT50 45 ° Studs tarik Quality tinggi warna Silver BT50 45 ° narik Studs ku BT Standar MAS403-1982.Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong...
    • Narik Stud ku BT MAS403-1982 baku
    • Narik Stud ku BT MAS403-1982 baku
    • Narik Stud ku BT MAS403-1982 baku
    • Narik Stud ku BT MAS403-1982 baku
    • Narik Stud ku BT MAS403-1982 baku

    Narik Stud ku BT MAS403-1982 baku

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Palastik atawa karton kotak
    • Kamampuhan suplai: 80000pcs a month
    Narik Stud ku BT MAS403-1982 baku MAS403-1982 BT50 narik Studs, Precision CNC panggilingan BT Tarik Stud, Alat Stud.Pull studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong karya jeung...
    • BT40 45 Gelar Collet Chucks Tarik Studs
    • BT40 45 Gelar Collet Chucks Tarik Studs
    • BT40 45 Gelar Collet Chucks Tarik Studs

    BT40 45 Gelar Collet Chucks Tarik Studs

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: Kantong palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    BT40 45 Gelar Collet Chucks Tarik Studs BT ingetan kenop narik STUD, alat stud. Narik studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan. A pegatna tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta sapotong karya jeung malah tatu dina jalma. 1. narik...

Cina Studs narik BT suppliers

BT ingetan kenop narik STUD, alat stud. Narik studs sahiji kualitas minor moal ukur ngurangan kinerja mesin nu sipatna malah hiji résiko kaamanan.

A megatkeun tarikan stud bisa ngabalukarkeun karuksakan parna dina mesin sarta workpiece komo tatu dina jalma.


spésifikasi

modél produk: BT30 / 40/50
Bahan: 20CoMnTi

ngetik

BT-A: coolant Tengah tanpa O-ring

BT-B: O-ring tanpa coolant sentral

Modél séjén:

BT tarikan stud, SK tarikan stud, ISO7388 narik stud, CAT tarikan stud, Mazak Tarik Stud, MTB Tarik Stud, nt tarikan stud

Tarikan stud utamana dipaké pikeun nyambungkeun spindle alat jeung wadah alat