Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Huluna boring SystemHuluna boring

Huluna boring

Kategori produk tina Huluna boring, kami pabrik husus ti Cina, 12Mm Kepala boring, Huluna boring suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Boring Kepala Alat Holder R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina Huluna boring suppliers

Nyadiakeun precision tinggi boring Kepala siapkeun. The Siapkeun ngawengku 1pc tina Kepala boring, 1pc of boring Kepala Shank na 1set of 9pcs sahiji bar boring Carbide Tipped.
Fitur:
--The Omod. Ti Kepala boring: 2, 3, 4 (inci)
- The tipe shank nu: R8 shank, MT shank jeung ISO shank.
--Boring Bar siapkeun: 9pcs / diatur 1/2, 3/4 na 1 inci.
Sirah boring, carbide boring bar susunan, sarta adaptor sirah arbor dijual nyalira.

Iwal boring Kepala siapkeun, urang ogé nyadiakeun Asesoris Mesin lianna, kayaning Alat Post sarta Holder, ngumpulkeun, Chucks, bor Chucks, panggilingan Arbors, sleeves, Vises, Tables Gawe, jsb

Pikeun rinci deui produk urang, mangga bageur nawaran reureuh di buka ramatloka kami pikeun ngotektak tur ngundeur cataolg urang. Anjeun oge bisa langsung ngahubungan kami liwat email, fax na telepon pikeun meunangkeun bantuan salajengna.