Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Huluna boring System

Huluna boring System

Kategori produk tina Huluna boring System, kami pabrik husus ti Cina, Huluna boring System, Multi boring Mesin Kepala suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Huluna boring kasar R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

Huluna boring

Huluna boring Shank

Boring Kepala Siapkeun

Boring Huluna System, nyaéta koordinat mesin boring, hiji mesin boring horizontal, sarta boring umum tur mesin panggilingan. The asesoris utama parabot mesin CNC boring na panggilingan bisa dipaké pikeun boring, boring, boring, boring, boring, boring, tungtung, liang jeung cingcin luar.
F1 pacul F1 boring kasar F1-12 2 inci 50mm F1-18 3 inci 75 F1-25 4 inci 100 pacul

Huluna boring System

Ngaran produk: boring Kepala


Teu karasa: HRC 46-50


Akurasi: 0.005mm

Baku: MAS 403

Bahan: baja alloy kualitas High
Warna: Hideung & Bright


Pamakéan: Gancang robah boring parabot diatur


Ngaran brand: Alat Tangkal

Tempat asal: Shandong, Cina

Mangpaat: pengolahan husus NC

Sampel: ditarima

Aplikasi: CNC Mesin Center

Boring Heads System

Boring Heads System