Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Huluna boring SystemHuluna boring Shank

Huluna boring Shank

Kategori produk tina Huluna boring Shank, kami pabrik husus ti Cina, Huluna boring Shank, Precision Huluna boring Shank suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina CNC boring Kepala Shank R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Tinggi Quality MT2-1-1 / 2 '' - 18 M10 F1 boring Kepala Shanks
    • Tinggi Quality MT2-1-1 / 2 '' - 18 M10 F1 boring Kepala Shanks
    • Tinggi Quality MT2-1-1 / 2 '' - 18 M10 F1 boring Kepala Shanks
    • Tinggi Quality MT2-1-1 / 2 '' - 18 M10 F1 boring Kepala Shanks
    • Tinggi Quality MT2-1-1 / 2 '' - 18 M10 F1 boring Kepala Shanks

    Tinggi Quality MT2-1-1 / 2 '' - 18 M10 F1 boring Kepala Shanks

    • Harga hijian: USD 7 - 7.6 / Piece/Pieces
    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Tinggi Quality MT2-1-1 / 2 '' - 18 M10 F1 boring Kepala Shanks Ieu mangrupakeun aksésori utama tina parabot mesin, kayaning jig mesin boring, mesin boring horizontal, mesin panggilingan, mesin cnc, jsb kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakonan operasi kayaning nyanghareup, di luar di jero diaméterna...
    • Quality tinggi C20-F1-1-1 / 2 '' - 18 boring Kepala Shanks
    • Quality tinggi C20-F1-1-1 / 2 '' - 18 boring Kepala Shanks
    • Quality tinggi C20-F1-1-1 / 2 '' - 18 boring Kepala Shanks
    • Quality tinggi C20-F1-1-1 / 2 '' - 18 boring Kepala Shanks
    • Quality tinggi C20-F1-1-1 / 2 '' - 18 boring Kepala Shanks

    Quality tinggi C20-F1-1-1 / 2 '' - 18 boring Kepala Shanks

    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi C20-F1-1-1 / 2 '' - 18 boring Kepala Shanks Ieu mangrupakeun aksésori utama tina parabot mesin, kayaning jig mesin boring, mesin boring horizontal, mesin panggilingan, mesin cnc, jsb kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakonan operasi kayaning nyanghareup, di luar di jero diaméterna boring,...
    • Quality tinggi ISO30-1-1 / 2 '' - 18 M12 Shanks boring Kepala
    • Quality tinggi ISO30-1-1 / 2 '' - 18 M12 Shanks boring Kepala
    • Quality tinggi ISO30-1-1 / 2 '' - 18 M12 Shanks boring Kepala
    • Quality tinggi ISO30-1-1 / 2 '' - 18 M12 Shanks boring Kepala
    • Quality tinggi ISO30-1-1 / 2 '' - 18 M12 Shanks boring Kepala

    Quality tinggi ISO30-1-1 / 2 '' - 18 M12 Shanks boring Kepala

    • merek: TOOLTREE
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 5000PCS/MONTH
    Quality tinggi ISO30-1-1 / 2 '' - 18 M12 Shanks boring Kepala Ieu mangrupakeun aksésori utama tina parabot mesin, kayaning jig mesin boring, mesin boring horizontal, mesin panggilingan, mesin cnc, jsb kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun ngalakonan operasi kayaning nyanghareup, di luar di jero diaméterna...
    • CNC bagian wadah alat nbh keur sirah boring
    • CNC bagian wadah alat nbh keur sirah boring
    • CNC bagian wadah alat nbh keur sirah boring
    • CNC bagian wadah alat nbh keur sirah boring
    • CNC bagian wadah alat nbh keur sirah boring

    CNC bagian wadah alat nbh keur sirah boring

    • merek: alat Tangkal
    • bungkusan: Dipak ku hal kai atawa plastik
    • Kamampuhan suplai: 1000000/year
    CNC bagian wadah alat nbh keur sirah boring Nbh2084 nu dipaké pikeun NBH 2084 boring sirah. Katepatan tina sirah boring rbh bisa ngahontal 0.01mm.And eta dijieunna tina alloy kualitas luhur. Urang ogé bisa nyadiakeun parabot patali lianna, kayaning collets er, ngetok collets, puseur hirup, chucks lathe, mesin wakil,...

Cina Huluna boring Shank suppliers

Suplai kualitas luhur Huluna boring Shank kalawan harga competetive.
Fitur:
-The tipe Shank: R8 shank, shanks MT na BT shank, nt shank.
-The thread ti Kepala boring yén shank ieu cocog nyaeta 1/2 "Omod X 18TPI sarta 7/8" Omod x 20TPI.


Iwal boring Kepala Shank, urang ogé nyadiakeun sabagian Asesoris Mesin lianna, kayaning precision boring Kepala, Alat Post sarta Holder, ngumpulkeun, Chucks, bor Chucks, panggilingan Arbors, sleeves, Vises, Tables Gawe, jsb

Pikeun rinci deui produk urang, mangga bageur nawaran reureuh di buka ramatloka urang. Anjeun oge bisa langsung ngahubungan kami liwat email, fax na telepon pikeun meunangkeun bantuan salajengna.