Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Huluna boring SystemBoring Kepala Siapkeun

Boring Kepala Siapkeun

Kategori produk tina Boring Kepala Siapkeun, kami pabrik husus ti Cina, Boring Kepala Siapkeun, Mikro susunan boring Kepala suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina CNC boring Kepala Siapkeun R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

Cina Boring Kepala Siapkeun suppliers

Boring Kepala Siapkeun


BT40 F1 kasar boring Huluna / Cutters / Shanks set

Precision boring sirah, shank na bar ceurik susunan kaasup huluna boring, shanks R8 na bar boring      

 

fitur:

2 "boring ceurik Siapkeun 2 boring sirah Orde No. 220-1210. R8 shank (7 / 8-20 TPI) Orde No. 220-1560. 1/2 boring bar diatur Orde No. 375-1202 atanapi 375-1206. Orde No 220-1600

3 "boring ceurik siapkeun 3 boring sirah Orde No. 220-1300. R8 shank (1-1 / 2-18 TPI) Orde No. 220-1561. 3/4 boring bar diatur Orde No. 375-1602 atanapi 375-1606 . Orde No. 220-1800



Panjelasan Produk:


1.working jeung sagala rupa shank


Taper 2.Morse, 7:24 taper, taper lempeng tur R8 taper


3, pakakas kalawan cutter na shank sadia


Mangga nangtang ukuran lengkep nalika susunan; misalna: F1-R8-18mm