Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

Tentang Kami

Home > Tentang Kami

Tentang Kami

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

alat ngalindur . ieu jum'atan didaptarkeun dina April, 2014 sarta locates di Sishui Ékonomi ngembang Parabot, well-dipikawanoh di Cina salaku "kampung halaman tina Mesin Alat Asesoris". Alat tangkal jeung kaunggulan produksi lokal, uin terampil, manajemén well-dikelompokeun jeung intelektual dina garis ieu, utamana manufactures runtuyan diperlukeun tina Alat Panyekel on parabot mesin biasa na CNC. produk utama alat ngalindur téh 3 jenis. Kahiji mangrupa rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks jeung saterusna; Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel clients` atawa gambar. Alat ngalindur ieu jum'atan didaptarkeun dina Maret, 2015; Katuhu Ékspor tur Adat istiadat dina Méi, 2015 mungguh. ékspor Tooltree® barang sorangan ka pasar dunya; Samentara alat ngalindur oge ngadorong brand na via Amanah-pass, T-mail, Taobao on Alibaba.com di pasar domestik. Alat ngalindur mertahankeun perda operasi sarta prinsip "breeds kualitas pasar, inovasi nyiptakeun ngembangkeun", sarta terus update nilai na brand praktis pangaruh produk urang. Alat ngalindur Tujuan mangrupakeun mawa pangalaman munggaran-leungeun beuki merenah pikeun nasabah, sarta ngaronjatkeun kahirupan pagawe '. TELI parabot Factory Company ieu didaptarkeun dina Apr.3rd, 2014; kiridit sosial na ieu 91370831493568592E alat ngalindur ieu jum'atan didaptarkeun dina May.28th .; Didaptarkeun No: 14374442

Info parusahaan
  • Jenis usaha:
    Manufacturer , Trade Company
  • Range produk:
    CNC Machine Tools , Machine Tools Accessories , Milling Machine
  • Produk / Service:
    Collets er , alat Panyekel , bor Chucks , puseur Live , ngetok Collets , Baja Clamping kit
  • total karyawan:
    5~50
  • Ibu (Million AS $):
    1600000
  • taun Didirikeun:
    2014
  • Sertipikat:
    ISO9001 , GS
  • Alamat parusahaan:
    At East of Quanxin Rd.,Sishui Economic Development Zone, Jining, Shandong, China
Kamampuh dagang
Émbaran dagang
  • Incoterm:
    FOB,CFR,CIF
  • Terms of Payment:
    L/C,T/T,Paypal,Money Gram,Western Union,Others
  • Rata Time Diterangkeun:
    Peak season lead time:1-3 months
    Off season lead time :Within 15 workday
  • Penjualan taunan Jilid (Million AS $):
    Below US$1 Million
  • Meuli Jilid taunan (Million AS $):
    Below US$1 Million
Émbaran ékspor
  • ékspor Perséntase:
    61% - 70%
  • Pasar utama:
    Americas , Asia , Europe , Middle East , Other Markets
  • Nearest Port:
    QINGDAO,SHANGHAI,NINGBO
  • Impor & Ékspor Mode:

    Gaduh sorangan Ékspor Lisensi

    • Jumlah ékspor Lisensi:

    • Ngaran ékspor Company:

      SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

Kamampuh produksi
  • No of Galur Produksi :
    3
  • No of QC Staf :
    Fewer than 5 People
  • Layanan OEM disadiakeun :
    yes
  • Pabrik Ukuran (Sq.meters) :
    10,000-30,000 square meters
  • pabrik lokasi :
    At East of Quanxin Rd.,Sishui Economic Development Zone,Sishui,Shandong,China
Contact Us
Email pikeun supplier ieu