Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

produk

Home > produk > Collets spring5C Collets

5C Collets

Kategori produk tina 5C Collets, kami pabrik husus ti Cina, 5C Collets, Precision 5C Collets suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina 5C Babak Clamping Collets R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!

View :

    • Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet
    • Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet
    • Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet
    • Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet

    Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Precision bahan 65Mn 5C Square Collet Tinggi Precision 65Mn 5C COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku...
    • Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik
    • Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik
    • Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik
    • Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik

    Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Babak Clamping 5C Collet pikeun 5C Collet Amrik Tinggi Precision 65Mn 5C COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku...
    • 5C Collets High Quality Collets
    • 5C Collets High Quality Collets
    • 5C Collets High Quality Collets
    • 5C Collets High Quality Collets

    5C Collets High Quality Collets

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    5C Collets High Quality Collets Tinggi Precision 65Mn 5C COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust...
    • Tinggi Precision 65Mn 5C Collets
    • Tinggi Precision 65Mn 5C Collets
    • Tinggi Precision 65Mn 5C Collets

    Tinggi Precision 65Mn 5C Collets

    • merek: alat ngalindur
    • bungkusan: kotak palastik
    • Kamampuhan suplai: 10000PCS/MONTH
    Tinggi Precision 65Mn 5C Collets Tinggi Precision 65Mn 5C COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust...

Cina 5C Collets suppliers

bubuka ringkes
Tinggi Precision 5C COLLET, ogé katelah cinyusu collet, anu dipasang dina bor \ mesin panggilingan, pangeboran sarta panggilingan Amrik, fungsi na nyaeta mun clamp bor cutter atawa peso. Er collet fléksibel ayeuna paling dipaké. Na kinerja stabil, akurasi tinggi ku mayoritas trust pabrik. Sadaya produk anu precision grinding.

spésifikasi
1. Bahan: 65Mn
2. teu karasa: HRC44-48
3. lengkah kamajuan 1mm atanapi 1/64 "
4. Dupi 6 solokan ngomong hareupeun na deui
5. Sinareng hormat jasa

Produk kaunggulan:
1. perlakuan suhu luhur, uniformity karasa.
2. pinuh penampilan caang, alus élastisitas
3. stabilitas precision, awét teu gampang
4. akurasi: dilakukeun dina 65 Bungbulang kontrol cecekelan numeris, kudu hirup layanan luhur.