Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Ke Li Mr. Ke Li
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
kontak Supplier

SISHUI TELI TOOL CO.,LTD.

Tentang Kami

alat ngalindur . ieu jum'atan didaptarkeun dina April, 2014 sarta locates di Sishui Ékonomi ngembang Parabot, well-dipikawanoh di Cina salaku "kampung halaman tina Mesin Alat Asesoris". Alat tangkal jeung kaunggulan produksi lokal, uin terampil, manajemén well-dikelompokeun jeung intelektual dina garis ieu, utamana manufactures runtuyan diperlukeun tina Alat Panyekel on parabot mesin biasa na CNC. produk utama alat ngalindur téh 3 jenis. Kahiji mangrupa rupa Tooling System keur CNC Mesin Pakakas, kaasup precision Alat Panyekel, Spring Collets, kasar atawa Precision Huluna boring tur ngetok Collets; kadua nyaéta standar asesoris alat mesin lianna, kayaning sagala rupa puseur Live, bor Chucks jeung saterusna; Katilu nyaeta bagian mesin husus dina parabot mesin CNC salaku sampel clients` atawa gambar. Alat ngalindur ieu jum'atan didaptarkeun dina Maret, 2015; Katuhu Ékspor tur Adat istiadat dina Méi, 2015 mungguh. ékspor Tooltree® barang sorangan ka pasar dunya; Samentara alat ngalindur oge ngadorong brand na via Amanah-pass, T-mail, Taobao on Alibaba.com di pasar domestik. Alat ngalindur mertahankeun perda operasi sarta prinsip "breeds kualitas pasar, inovasi nyiptakeun ngembangkeun", sarta terus update nilai na brand praktis pangaruh produk urang. Alat ngalindur Tujuan mangrupakeun mawa pangalaman munggaran-leungeun beuki merenah pikeun nasabah, sarta ngaronjatkeun kahirupan pagawe '. TELI parabot Factory Company ieu didaptarkeun dina Apr.3rd, 2014; kiridit sosial na ieu 91370831493568592E alat ngalindur ieu jum'atan didaptarkeun dina May.28th .; Didaptarkeun No: 14374442

  • Employees

    5~50

  • taun Didirikeun

    2014

  • Capital

    1600000

panas Produk

Kirim surélék Panalungtikan

Your message must be between 20-8000 characters